Zoek & BoekAppartementenAanbiedingenFaciliteitenOmgevingActiviteitenEvenementenZomerWinter

Herfstvakantie 🍂
15% korting op uw verblijf in de herfst

Boek nu
PURE Resort Ehrwald | Luxe resort in Tirol, Oostenrijk
PURE Resort Ehrwald | Luxe resort in Tirol, Oostenrijk
  1. Centraal gelegen in Ehrwald
  2. Uitgestrekte wandelregio
  3. Gezinsvriendelijke omgeving
  4. Uitgebreid mountainbike netwerk
  5. Golfen met uitzicht op de Zugspitze

Premium resort in Ehrwald, Tirol

Ultiem genieten van rust, ruimte en natuur in de Zugspitz Arena
 

 

Luxe appartementen en penthouses in Ehrwald

PURE Resort Ehrwald is een luxe en ruim resort op een toplocatie in het centrum van Ehrwald. In alle jaargetijden bent u hier op de juiste plek: voor zowel een complete wintersport als een heerlijke zomervakantie in de Oostenrijkse Alpen. Laat u verrassen door de mogelijkheden die Ehrwald en de Tiroler Zugspitz Arena te bieden hebben. Geniet van een onvergetelijk verblijf in onze moderne en luxueus ingerichte appartementen, chalets en penthouses.

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en zijn geschikt voor 2 tot 10 personen. Tijdens uw verblijf kunt u onbeperkt gebruik maken van de wellness & spa faciliteiten, het verwarmde buitenzwembad en de fitnessruimte. Tevens is er een restaurant en bar aanwezig waar wij u van harte welkom heten voor een hapje en een drankje. Proef de verse smaken van Oostenrijk en geniet van uw welverdiende vakantie.

Luxe appartementen en penthouses in Ehrwald

PURE Ehrwald is een luxe en ruim resort op een toplocatie in het centrum van Ehrwald. In alle jaargetijden bent u hier op de juiste plek: voor een complete wintersport of een heerlijke zomervakantie in Ehrwald en de Tiroler Zugspitz Arena.

Tijdens uw verblijf kunt u onbeperkt gebruik maken van de wellness & spa faciliteiten, het verwarmde buitenzwembad en de fitnessruimte. Tevens is er een restaurant en bar aanwezig. Geniet van een onvergetelijk verblijf op ons resort.

Boek uw ontspannen verblijf in Ehrwald
 

Uw vakantie bij PURE Resort Ehrwald

📹 Video 

📸 Foto

📌 Ligging

Plattegrond met reisafstanden