Zoek & BoekAppartementenAanbiedingenFaciliteitenOmgevingActiviteitenWinterZomer

Winter in Ehrwald ❄️
✔ Boek uw wintersport- vakantie 2021/2022  

Boek nu

Langlaufen in de Zugspitz Arena

  1. Langlaufen in de Zugspitz Arena

Langlaufparadijs de Tiroler Zugspitz Arena

De frisse berglucht inademen en uitkijken over het schilderachtige panorama van de Zugspitze terwijl u over de sneeuw glijdt? Dat is langlaufen in de Tiroler Zugspitz Arena.

Geniet met volle teugen van de vrijheid en al het moois dat de natuur u te bieden heeft. Zowel voor de ervaren langlaufer als de beginner heeft het gebied voldoende mooie tochten dankzij de 131 kilometer aan loipes. 

✓ Prachtige loipes
✓ 131 km loipes
✓ Uitzicht op de Zugspitze
✓ Alle loipes zijn gratis

Ontdek het langlaufparadijs..

 

''Ontdek de loipes van de Tiroler Zugspitz Arena'' ❄️ 

 

🌨️ De witste loipe

De rondlopende golf-loipe in Ehrwald is geliefd bij vele langlaufers. De loipe is gegarandeerd voorzien van sneeuw en zelfs bij warme temperaturen ligt de loipe er perfect geprepareerd bij. Geniet 2,7 kilometer lang van de zon, sportiviteit en het uitzicht over de Zugspitze.
 

 

🏔️ De hoogste loipe

Zoekt u het graag hogerop? Het langlaufnetwerk bestaat uit diverse hoogteloipes waar u dus zeker kunt zijn van sneeuw. Een ander voordeel is het adembenemende uitzicht over de bergtoppen. U bereikt de hoogste loipe met de Ehrwalder Almbahn. 

 

⛷️ De langste loipe

De Arena-loipe is met haar 40 kilometer de langste loipe van de Tiroler Zugspitz Arena en loopt door meerdere plaatsen van dit gebied. Het niveau van deze loipe is makkelijk tot middelzwaar en biedt dus voor elk niveau aanhoudend langlaufplezier. 
 

Boek uw wintersport in Ehrwald
 

Ontdek meer...

 

Pictures Tiroler Zugspitz Arena C.Jorda ©