100% Flexibel
✔ Tot 24 uur voor aankomst gratis annuleren

Meer informatie

Florentin Alpen Brasserie & Bar

  1. Florentin Alpen Brasserie & Bar

Culinair genieten bij Florentin Alpen Brasserie & Bar

In Florentin Alpen Brasserie & Bar worden traditionele gerechten in een modern ‘jasje’ geserveerd. Voor de bereiding wordt gebruikgemaakt van uitsluitend hoogwaardige en regionale kwaliteitsproducten. Met ons restaurant willen we een nieuwe "food"-ervaring creëren in het hart van het pittoreske Ehrwald. Ons restaurant is gebaseerd op puristische, authentieke, maar ook innovatieve en smakelijke gerechten en heerlijke snacks.

 
  1. Ontbijt, lunch en diner
  2. Regionale leveranciers
  3. Buitenterras tijdens de zomer
  4. Bezorgservice naar uw appartement
 
 

''Welkom in de culinaire wereld van Florentin''🍴

 

🥐 Een goed begin van uw dag

Elke ochtend van 7.30 uur tot 10.30 uur kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Geniet van de hoogwaardige regionale producten. Een goede basis voor een energieke dag in de frisse Tiroler berglucht.

 

⭐ Appartement roomservice

Geniet u liever van uw maaltijd in een besloten sfeer? Dan kunt u met onze bezorgservice uw maaltijd direct in uw appartement laten serveren. Heerlijk genieten van smakelijke, verse gerechten uit onze keuken.

 

🌱 Regionale leveranciers

We hechten grote waarde aan regionale leveranciers. Wij gebruiken voor de bereiding van de gerechten in onze keuken zoveel mogelijk hoogwaardige geselecteerde streekproducten en dat proeft u.

 
Boek uw ontspannen verblijf in Ehrwald
 

Ontdek meer...