Maatregelen omtrent Coronavirus

  1. Maatregelen omtrent Coronavirus

Laatste update: 16 april 2021, 15:08 uur

Bij PURE Resort Ehrwald volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Hieronder houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:

  • Indien er sprake is van een negatief reisadvies kunt u uw boeking tot 24 uur voor aankomst kosteloos annuleren. In het geval van een positieve coronatest kunt u kosteloos annuleren tot op uw aankomstdag. U ontvangt een voucher ter waarde van het reeds betaalde bedrag van uw reservering. Bekijk op de website Nederland Wereldwijd het actuele reisadvies voor Oostenrijk.
  • Het resort gaat open vanaf 2 juni 2021*
  • De Oostenrijkse overheid heeft bepaald dat het dragen van een mondkapje verplicht is in elke openbare en gesloten ruimte. Vergeet deze dan ook niet met u mee te nemen op vakantie.
  • Uiteraard staat de veiligheid van onze gasten en het personeel bovenaan en worden er extra hygiëne- en veiligheidsmaatregelen genomen op het gebied van schoonmaak, afstand houden (onder andere contactloos in- en uitchecken en cashloos betalen mogelijk) en eten en drinken (bezorgmogelijkheden). 

Uw vakantie boeken, wijzigen of annuleren

Wij staan u graag te woord en zijn telefonisch bereikbaar. Of stuur ons een e-mail via , wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Heeft u een verblijf gepland staan in de periode vóór 2 juni? Wij nemen hier zo snel mogelijk contact met u over op.