Zoek & BoekAppartementenAanbiedingenFaciliteitenOmgevingActiviteitenWinterZomer

Winter in Ehrwald ❄️
✔ Boek uw wintersport- vakantie 2021/2022  

Boek nu

Maatregelen omtrent Coronavirus

  1. Maatregelen omtrent Coronavirus

Laatste update: 1 oktober 2021, 11:47 uur

Bij PURE Resort Ehrwald volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Hieronder houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Zorgeloos op vakantie bij PURE Resort Ehrwald: 

  • Het resort is geopend.
  • Het buitenzwembad en de wellness faciliteiten zijn geopend. De wellness faciliteiten kunnen worden gebruikt volgens de huidige richtlijnen met FFP2 maskers en 2m afstand in de gemeenschappelijke ruimtes.
  • Een vakantie in Oostenrijk is eindelijk weer mogelijk, maar er gelden wel speciale veiligheidsmaatregelen. U dient bij aankomst in Oostenrijk een negatieve corona test, een bewijs van vaccinatie of een bevestiging van genezing van Corona aan te kunnen tonen. Lees meer over de huidige maatregelen in Oostenrijk.

Kosteloos annuleren:

  • U kunt uw boeking tot 48 uur voor aankomst kosteloos annuleren en/of omboeken.

Bekijk op de website Nederland Wereldwijd het actuele reisadvies voor Oostenrijk.

Maatregelen op het resort:

  • De Oostenrijkse overheid heeft bepaald dat het dragen van een mondkapje verplicht is in elke openbare en gesloten ruimte. Vergeet deze dan ook niet met u mee te nemen op vakantie.
  • Uiteraard staat de veiligheid van onze gasten en het personeel bovenaan en worden er extra hygiëne- en veiligheidsmaatregelen genomen op het gebied van schoonmaak, afstand houden (onder andere contactloos in- en uitchecken en cashloos betalen mogelijk) en eten en drinken (bezorgmogelijkheden). 

Uw vakantie boeken, wijzigen of annuleren

Wij staan u graag te woord en zijn telefonisch bereikbaar. Of stuur ons een e-mail via , wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.